Minerva draait top seizoen

Minerva draait top seizoen

Hierbij de foto van een van onze kampioenen het CMV 1 team (tot 12 jaar) die niet alleen kampioen in hun competitie zijn geworden maar ook een derde plaats in de regio Brabant / Limburg hebben behaald. Een geweldige prestatie.

Maar liefst zes teams van Minerva zijn kampioen geworden en de sfeer in de club vliegt omhoog, net als de ballen overigens. In Den Bosch is de laatste twee jaren een nieuwe jeugdafdeling opgezet met nu 30 nieuwe jeugdleden en in Waalwijk zijn we recent begonnen met lessen geven op de basis-scholen en wordt er in de Ballade zaal op dinsdag om 16 tot 17 uur training aan de jeugd tot 12 jaar gegeven. Woon je in Waalwijk, loop gewoon binnen en doe lekker mee. Ook de jeugd in Waalwijk kan nu dus weer volleybal leren spelen.

En weer is een seizoen ten einde en nodigen we de jeugd uit om kennis te maken met volleybal!  Zelf ook kennis maken met volleybal kan gratis. Volg gratis drie trainingen in den Bosch, Vlijmen, Drunen, Waalwijk of tijdens de vakantie op zwembad ’t Run in Drunen on the beach, het gras of in het water!

Meer weten, de trainingstijden? De regelingen rond de vakantie, we gaan in Juni nog maar een keer per week trainen! We gaan ook proberen volleybal en zwemmen te combineren! Voor jeugdleden en aspirant leden is dat gratis! Dus meld je aan en kom snel kennismaken met volleybal in de zaal of lekker buiten op het gras, in het zand, in het zwembad van Drunen.