Wedstrijdverslag Mixed Recreanten 28-09-2018

Wedstrijdverslag Mixed Recreanten 28-09-2018

De eerste wedstrijd ging niet door vanwege veel blessures bij Spirit Mix 8. Alleen de wedsstrijd tegen Spirit Mix 7 dus.

We waren met 10 personen, zodat wij veel konden wisselen. Er waren drie spelers die voor de eerste keer meededen. Zij hebben goed gespeeld en de rest ook.

Er waren 2 toeschouwers vandaag op de tribune: Erelid Wim Jansen en zijn vrouw Inca. Iris, de dochter van Natascha zat op de bank en natuurlijk ook Ben, die vanwege een rugblessure niet mee kon doen. Ook zij lieten goed van zich horen.

1e set ging goed, ondanks de vernieuwingen in het team. Er was een goede inzet, leuke rally’s, mooie punten. Er waren natuurlijk nog wel wat “gewenningsfoutjes”. Ook miste er wat enthousiasme in het veld.

Er werd gevochten voor elk punt. René hield met zijn voet een bal van de grond, die daarna goed afgemaakt kon worden. Yvonne serveerde weer als van ouds. Helaas ging deze set met 25-22 verloren.

De tweede set verliep wisselend, maar wel steeds met achterstand. Wel was het een fijne set met lange en veel rally’s. De communicatiefoutjes proberen we er met de training uit te krijgen!

Helaas ook verloren, nu met 25-18.

De derde set verliep zo’n beetje als de tweede. Goede acties, goede services, maar toch ging het geluk steeds naar de tegenstanders. Een man serveerde (schijnbaar) heel moeilijk, want in de kortste keren stonden we toen zo’n 8 punten achter.

Na de time-out serveerde hij fout en konden wij dus aan de gang. Helaas toch nog maar een paar puntjes en dus verloren met 25-19.

Omdat we 3 spelverdelers (Marrit, Ben en Henriëtte) misten, moest René weer als spelverdeler fungeren, naast Yvonne en deed dat verdienstelijk. Met Natascha, Bianca, Margreet en Günther op het midden en Giel, Marieke en Daniëlle op buiten was ons team compleet. Al deze mensen voor maar één wedstrijd van 3 setjes tekent de betrokkenheid. Ook onze trainer Thijs was aanwezig. Christine, als coach, was trots!!

 

Uiteraard zijn deze verslagen weer door meerdere personen geschreven.