Wedstrijdverslag van Dames 2 17 november 2018

Wedstrijdverslag van Dames 2 17 november 2018

Wedstrijdverslag Minerva dames 2 – Odi dames 4

Al weken lang snakken wij naar een overwinning. Steeds zijn we er dicht bij maar helaas lukt het dan net niet.

Deze zaterdag staat de wedstrijd tegen Odi gepland. We trainen de laatste tijd erg goed en oefenen om veel te variëren in de aanval, een goede pass te brengen en service druk te houden.

De eerste set begon weer goed en we bleven goed bij. We speelden gevarieerd en hielden de druk op de service goed vast. Helaas verloren we de set ondanks ons goede spel. (20-25)

De tweede set viel alles beter op zijn plek en konden lekker aanvallen en ook scoren. We sloegen, prikten en speelde slimme ballen. Dit werd beloond met een setwinst. (25-17)

Dit smaakte uiteraard naar meer en ging de derde set weer vol aan de slag. Odi wilde uiteraard ook graag winnen dus deden ook zij er een tandje bij. Het was een waar gevecht met enorm lange rally’s en leuk spel. Deze set werd gelukkig door ons gewonnen. (28-26) En werd het dus 2-1 voor ons.

We waren er op gebrand om met 3-1 te winnen dus de vierde set moesten we ondanks de vermoeidheid (bij sommige) weer vol voor gaan. Er werd goed geserveerd gepassed en aangevallen en we werden erg goed aangemoedigd vanaf de kant en tribune. Ook nu weer lange rally’s en werd de druk er goed op gehouden. Deze set sleepten we iets gemakkelijker binnen (25-18) en ja hoor de wedstrijd werd beslist met een 3-1 winst!!!

Dames we mogen trots op onszelf zijn. De fijne leerzame trainingen van Toine gaan we nu steeds meer terug zien in ons spel.

1 December reizen we af naar Vessem en gaan daar proberen weer wat punten mee naar his te nemen tegen de nummer 4.