Wedstrijdverslag van Mixed Recreanten 26 november 2018

Wedstrijdverslag van Mixed Recreanten 26 november 2018

Vandaag een inhaalwedstrijd tegen Spirit Mix 8 in de Dillenburcht.

De eerste set begonnen we goed, vooral door de goede service van Günther, en kwamen we met 8-0 voor te staan. Maar de tegenstander kwam goed terug na de time-out. Toen we op 12 punten kwamen, had de tegenstander er ook 12 en zij gingen gewoon door. We konden ze niet bijhouden en de eerste set ging met 25-19 verloren.

De tweede set kwamen we snel achter, maar we kwamen terug. De set ging gelijk op. Soms stonden wij voor en daarna weer Sprit. Het bleef spannend tot het einde. Helaas moesten we onze meerdere erkennen: de set ging met 26-24 verloren. Dit was wel een set waarin we goed speelden, goeie rally’s, services en aanvallen.

Aan het begin van de derde set bleek al gauw dat het niets werd. Al heel snel stonden we flink achter. Er kwamen geen passes en dus geen fatsoenlijk set-ups en dus heel weinig aanvallen. Jammer, dat het niet liep. Deze set ging met 25-7(!) verloren.

We waren vandaag met z’n achten, dus daar kon het ook niet aan liggen. We hebben ongeveer anderhalve set goed gespeeld, maar helaas en terecht met 3-0 verloren.

In december mogen we weer.

En helaas staan we weer onderaan…..