Wedstrijdverslag van Mixed Recreanten 16 december 2018

Wedstrijdverslag van Mixed Recreanten 16 december 2018

Vandaag hadden we een wedstrijd in Nistelrode. Een flinke rit door besneeuwd Nederland. En dat voor maar één wedstrijd. Dit keer tegen LOV.

De eerste set ging gelijk op. We waren goed op dreef, maar helaas verloren we met 25-22.

In de tweede set ging het net als in de eerste set goed gelijk op. Op 14-14 nam de tegenstander een kleine voorsprong. We liepen een beetje achter de feiten aan. Tot overmaat van ramp blesseerde Günther zich, na een botsing met Giel. Natascha was een goede invaller en kwamen we toch nog op 22-22 gelijk. Helaas ging de set toch verloren met 25-23.

In de derde set kwamen we snel achter en de tegenstander liep verder uit. We waren elke keer een stapje te laat. Deze set was de slechtste van de drie, maar af en toe ging het toch lekker en speelden we lange rally’s. Maar als je dan steeds een het kortste eindje trekt….

Helaas met 25-15 verloren.

Dank aan Iris voor het tellen!

Al met al lekker gespeeld. We leren steeds beter onze posities te bezetten en te houden. Vandaag kon je al goed zien, dat de trainingsarbeid er uit begint te komen. Daniëlle en Natascha beginnen steeds beter te draaien. We worden steeds beter. De volgende keer gaan we gewoon winnen!! We moeten nog leren onze rust te bewaren en dan komt het helemaal goed in 2019.

 

Wij wensen iedereen Fijne Feestdagen en een heel sportief 2019.

 

Ook dit verslag is weer door meerderen geschreven.