Wedstrijdverslag mix-recreanten, zondag 22 september 2019

Wedstrijdverslag mix-recreanten, zondag 22 september 2019

Na ons recreantentoernooi van vorige week, begonnen we vandaag aan de eerste competitiewedstrijd vol “teamspirit”.

Ons team bestaat dit jaar uit 13 personen, t.w. Marrit, René, Yvonne, Marieke, Günther, Giel, Ben, Bianca, Margreet, Natascha, Daniëlle, Jack en zijn zoon Dion.

Natuurlijk gaan we niet met 13 mensen, want dan kom je niet tot spelen toe en iedereen wil dit wel, natuurlijk. Marrit is zwanger en zal misschien aan het eind van het seizoen weer mee gaan doen. Van de andere 12 zijn zondag meegegaan: René, Yvonne, Giel, Bianca, Margreet, Natascha en Daniëlle.

En Iris was mee als heel trouwe supporter.

De eerste wedstrijd was tegen Effe Serieus 3. Nou dat waren wij ook hoor HEEL SERIEUS. De eerste twee sets vochten we er hard om. De laatste set was moeilijk, de vechtlust was weg. Alle 3 de sets helaas verloren met 25-13, 25-16 en 25-8.

De tweede wedstrijd was weer tegen Effe Serieus, maar nu tegen team 4. Inmiddels was Marrit met haar dochter Jill ons komen aanmoedigen, maar waarschijnlijk niet hard genoeg….

De eerste set gingen we goed mee tot ongeveer 7 punten, daarna was het een beetje op. Met een heel goede serveerder bij Effe Serieus liepen zij uit….ver uit. Helaas ging deze set dan ook verloren met 25-10.

De tweede set begon goed. Servicedruk van Bianca en we kwamen voor. We bleven geconcentreerd (en serieus….) en het werd zelfs 9-4 voor ons. De tegenstander kwam langzaam dichterbij. We bleven dicht bij elkaar. Er was zelfs een punt voor Christine (onze coach) door een time-out op het juiste moment! Helaas bij de stand van 25-21 was de set voor ons verloren, maar we hebben die set toch lekker gespeeld. De derde set begon voor ons verkeerd. Voordat we goed en wel begonnen waren, stonden we al met 6-0 achter. Daarna pakten we het wel weer op, maar eigenlijk was het al te laat. Deze set ging met 25-16 verloren.

Toch ook deze wedstrijd lekker gespeeld.

Volgende keer met een voltallige selectie moeten we de punten kunnen pakken.