Wedstrijdverslagen Mix-recreanten, zondag 3 november 2019

Wedstrijdverslagen Mix-recreanten, zondag 3 november 2019

Vandaag heeft Dion, de zoon van Jack, voor het eerst meegedaan in de wedstrijd tegen Spirit mix 8. Wat was hij goed!! Door omstandigheden werd Marieke tot spelverdeelster omgeturnd, wat zij ook voortreffelijk heeft gedaan. Jack was gelukkig ook weer van de partij.

De eerste set begonnen we een beetje traag, maar na 4 punten ingehaald te hebben, hebben we de set gewonnen. We speelden lekker. Ook de servicedruk was goed. Yvonne was weer op dreef met haar snoeiharde services, waar de tegenstander veel moeite mee had. Eindstand 25-19.

De tweede set hebben we er meteen achteraan geknald en deze ook gewonnen. 25-17.

De derde set ging helemaal gelijk op, alhoewel zij steeds een paar puntjes voor stonden. In het tweede deel van de set hadden we een verschil van 5 punten, maar al snel teruggebracht tot 1 punt, maar door een gebrek aan sfeer (enthousiasme) en concentratie op het veld, werd de set alsnog verloren met 25-21. Ook de tegenstander vond het een heerlijke wedstrijd!

De tweede wedstrijd was tegen Blox mix 1. We gingen vliegend van start, voornamelijk door weer goede services van Yvonne, en werd het 11-3. Toen kwam de tegenstander op stoom en ging het helaas meer gelijk op. Bij een stand van 24-23 voor Blox deed onze coach een briljante wissel en daarop wonnen we de set met 26-24!!

Tweede set. Nadat Marieke helaas weg moest voor haar werk, kwam onze Ben weer in het veld als spelverdeler. Wederom begonnen we heel sterk met serveren, maar ditmaal geen voorsprong. De servicepass ging eigenlijk wel goed, maar halverwege de set gingen we klungelen en kwamen we achter te staan. Gelukkig werden wij op tijd wakker geschud door onze coach en wonnen we de set alsnog met 25-23. Dit laatste punt was een geniale blok van Ben.

De derde set ging eerst een beetje gelijk op. Ongeveer halverwege het spel gingen we opeens veel meer punten scoren en waren we lekker op dreef. We bleven maar punten scoren en het werd uiteindelijk een score van 25-16 voor ons. Iedereen heeft het super gedaan.

En… zoals in het vorige verslag al aangekondigd hebben we vandaag 5 punten gepakt en daarmee een sprong op de standenlijst gemaakt van de 10e naar een gedeelde 6e plaats.

Hopelijk gaat dit zo door.

Dit verslag is weer geschreven door diverse spelers.