TEN sponsort Volleybalvereniging Minerva

TEN sponsort Volleybalvereniging Minerva

TEN advocaten gaat voor een goede zaak

Langstraat Advocaten ging in het tweede kwartaal van 2019 samen met TEN Advocaten. Door de fusie ontstaat een kantoor met 22 advocaten. Met vestigingen in Waalwijk, Oss, en ’s-Hertogenbosch is TEN een belangrijke speler in de regio. Niet alleen op juridisch gebied, maar ook binnen het verenigingsleven. Sinds november 2019 is TEN de hoofdsponsor van het 1e damesteam van volleybalvereniging Minerva.

TEN sponsort een volledig nieuwe lijn trainingspakken voor de volleybaldames. Afgelopen zaterdagmiddag speelden ze hier voor het eerst in. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de pakken uitgereikt door Ward Welage. Ward is advocaat en bestuurder bij TEN en vertelt over de onderscheidende werkwijze van het kantoor:

“In plaats van een rij achternamen op de gevel houden wij de zaken liever toegankelijk. Dat is ook hoe we werken. Het wetboek en de vragen waar onze cliënten mee aankloppen zijn vaak al gecompliceerd genoeg. Wij zijn er om effectief tot een oplossing te komen. TEN gelooft niet in juridische rookgordijnen of procederen om het procederen. Liever werkt het kantoor prettig samen aan de oplossing die het beste werkt voor de cliënt. Strijden voor een goed resultaat, daar maken we ons hard voor, keihard zelfs. TEN gaat zover als nodig om de zaak te winnen, maar we blijven altijd respectvol. Vandaar onze slogan: ‘advocaten voor de goede zaak’.”

Ook internationaal vervult TEN een belangrijke rol. Het kantoor is onderdeel van The European Netwerk: een internationaal netwerk van advocatenkantoren. Via deze weg bedient TEN haar cliënten ook over de grens. ‘Voor de goede zaak’ geldt dus niet alleen op juridische gebied, maar ook op internationaal, regionaal en maatschappelijk vlak.

 

 

Door: Marlou van der Linden