Wedstrijdverslag Mix-recreanten,17 november 2019

Wedstrijdverslag Mix-recreanten,17 november 2019

Vandaag staan er, in Dinther, 2 wedstrijden op het programma in de namiddag.

Vóór de eerste wedstrijd was er gebak van Natascha, waarna we begonnen aan een korte warming-up. Iets over 14.00 uur begon de wedstrijd tegen Spirit mix 6.

Ondanks dat het 7-2 werd voor de tegenstander, leek het of we het nog niet beseften dat de wedstrijd al begonnen was. Al snel stonden we met 17-3 achter. Ondanks een paar mooie rally’s leek niks te lukken. Een gebrek aan concentratie, beleving en sfeer leverde een verlies van de eerste set op met 25-6! Best zware cijfers, die niet het echte niveau van de wedstrijd weerspiegelt.

Tweede set.

Maar toch met goede moed naar de tweede set. Enkele wissels ingezet om de dynamiek te wijzigen. We hadden aanmoedigingen van het gezin van Natascha. Helaas bleven er veel passes in het net belanden, waardoor het spel en de motivatie steeds minder werden. Al snel gingen we de eerste set achterna en verloren we met 25-5! Wel hadden we weer enkele heerlijke rally’s. Achteraf bleek de tegenstander uit de tweede klasse te zijn gedegradeerd, dus voor ons prille team is het toch leuk wel lange rally’s gehad te hebben.

Derde set.

Deze set beginnen we met een paar puntjes door goede services van Giel. Ook had Giel een hele mooie aanval, waarna hij juichte of de wedstrijd al binnen was. Hierna begonnen we helaas weer wat in te “kakken” en werden er een aantal spelers gewisseld. Dit was wel de beste set van deze wedstrijd en hebben we helaas verloren, maar we kwamen wel aan de dubbele cijfers. 25-11. Op naar de tweede wedstrijd, maar eerst koffie.

Stukje geschreven door Giel:

Giel ging voor de wedstrijd goed inlopen, dat die goed warm was en geen last van zijn rug had, anders kon die niet meedoen.

De tweede set vroegen ze: kan je meedoen? Nog niet.

De derde set wel, toen was ik warm. De aanval ging goed, met mijn serveren wat minder. Als het serveren goed ging, hadden we met 26-24 kunnen winnen, maar dat ging niet met dat team.

 

Omdat de tweede wedstrijd pas rond 18.00 uur afgelopen was en iedereen al vanaf 12.30 uur onderweg was, is er helaas geen verslag meer geschreven.