Wedstrijdverslag Mix-recreanten, 12 januari 2020

Wedstrijdverslag Mix-recreanten, 12 januari 2020

Esther, de dochter van Marieke ging mee als supporter, maar heeft dit keer hete wedstrijdverslag geschreven. Zij is 9 jaar en zit in groep 6.

De eerste wedstrijd was tegen Peter Peters 2.

We begonnen met een voetfout bij de service. Doordat de tegenpartij vaak bij de service tegen het net aanspeelden, lopen we veel minder achter. 25-19.

2e set. Time-out voor de tegenstander, want wij staan met 7-2 voor. Helaas schieten we weer een keer tegen het net. Daarna perfecte service van René. Het gaat goed toen Marieke er in staat. Al snel werd het 15-6 voor ons. Al snel daarna gaat het iets minder 15-12 voor ons. Een perfect doelpunt. Ik vind het raar dat de tegenpartij hem niet hield, maar voor ons is het perfect. Mooie samenwerking van Yvonne en Margreet, maar helaas geen punt. Mooie service van de tegenpartij en daarom heeft Marieke de bal, maar geen doel. Service van de tegenstander is buiten de lijn. Het staat inmiddels 23-24. Helaas verloren met 25-23.

3e set. Prima services van Natascha en een mooi doelpunt van Marieke en een supermooie van René. Service van de tegenpartij tegen het net. Mooie bal van Natascha. Perfect doelpunt van Marieke en nu staat het 10-11 voor de tegenpartij. Mooi doelpunt van René. Nu is het time-out. Ook deze helaas verloren met 25-28.

De tweede wedstrijd was tegen VVC Mix 1.

1e set zijn we goed begonnen. Mooie service en mooi doelpunt. Al heel snel staat het 18-8 voor ons en daarna botsten Yvonne en Günther tegen elkaar. Iedereen dacht ze wilden wisselen, maar dat wouden ze niet. Snel erna staat het 19-11 voor ons. Toen scoorden wij en de tegenpartij deed het ook goed, want het staat nu 22-19 voor ons. Mooi punt. Tegenpartij sloeg tegen het net aan en daarna wij ook en toen hadden we de set afgesloten met 25-21 gewonnen.

2e set. Deze set begon ook goed, helaas kwam hij al snel tegen het net aan en bij de tegenstander ook en daarna sloegen wij tegen het dak. Daarna mooi doelpunt van Günther en mooie doelpunten van de service van Marieke. Helaas 2 keer net te laat en helaas met 12-25 verloren.

3e set. Natascha 2 keer perfect geserveerd, 2 keer het net geraakt en helaas daarna nog 2 keer. Toen schoot de tegenpartij en een fout van ons. Mooie bal van Marieke en een appeltaart van Yvonne. En niet te vergeten Marieke’s prachtige blok. Helaas weer verloren 11-25.

De eerste set gewonnen omdat de tegenstander werd gecoacht door: ED….