Talented

Van talent vinden naar binden; Minerva heeft zich aangesloten bij een nieuw project in de gemeente Heusden.

Voordat de Corona maatregelen van kracht werden, waren wij binnen Minerva gestart met het ‘Talented’ project. In samenwerking met Stichting de Schroef en een aantal andere verenigingen binnen de gemeente Heusden willen wij de jeugd een talen ontwikkel programma aanbieden en daarmee tevens onze eigen vereniging versterken met (toekomstige) vrijwilligers.

Op dit moment zijn er al wat meer dingen duidelijk over wat wij willen gaan aanbieden aan de jeugd. Het is de bedoeling om een deel al voor de zomer te gaan laten plaatsvinden en een groot deel ook na de zomervakantie. Mits alles natuurlijk volgens de eventuele Corona maatregelen doorgang kan vinden

Naast een eerste voor iedereen verplichte startbijeenkomst “Waar ben ik goed in”, staan er nu al de volgende workshops gepland (meestal een paar uur per workshop op 1 avond of middag):

 EHBO Sportvoeding
 Weerbaarheid Inzichten over trainerschap
Creativiteit Sponsoring
TOPVorm Athletic Skills Model
Communicatie

Er worden ook nog cursussen aangeboden, zoals de cursus ‘Event trainer” en sport specifieke trainerscursussen. Deze zullen wat meer tijd kosten om uit te voeren, maar zijn daarom zeker niet minder de moeite waard.

  • Ben jij als 14-18 jarige nieuwsgierig of jij je met dit project verder kan ontwikkelen?
  • Denk je als ouder dat dit iets voor je zoon of dochter is?
  • Heb je vragen over wat het project precies inhoud?

Zoek dan contact met Ivo Wouters. Hij heeft, als contactpersoon binnen Minerva, meer informatie over wat de onderdelen precies inhouden en wat er zoal bij komt kijken. Meer informatie is ook te vinden op de website van Minerva en op de website van Stichting de Schroef.

Ivo Wouters

talented@vvminerva.nl

06-10696307

Voor meer informatie over dit project ga naar TALENTED