Wedstrijdverslag Recreanten Mix

Wedstrijdverslag mix recreanten 1, zondag 17 oktober 2021.

Voorwoord!

Voor de wedstrijden van vandaag was het vroeg verzamelen bij Christine. Iedereen was mooi op tijd, dus we gingen vroeg op pad. Maar…. Toen begon de stress…Twee wagens waren na 2 kilometer al de weg kwijt en onderweg was er ook nog een omleiding. Doordat die 2 auto’s verkeerd reden, kwamen ze nog een wegomlegging tegen vanwege een zwaar ongeval. Het zat dus duidelijk niet mee.

Waar de wedstrijd om 10 uur moest beginnen, waren we pas om 10 uur allemaal aanwezig. Gelukkig was de scheids en de tegenstander zo sportief, dat we nog een kwartiertje mochten opwarmen en inslaan. Helaas geen koffie vooraf.

Dan de eerste set:

De tegenstander van deze eerste wedstrijd is Spirit mix 7.

Met Giel op de bank begonnen we goed. Al snel stonden we met 11-3 voor, maar toen begonnen we wat te rommelen en de tegenstander kwam steeds dichterbij. Ze kwamen zelfs gelijk met ons, maar we kregen de concentratie weer terug en sloten de eerste set met winst af. 25-23.

Set 2:

Christine wilde dat wij de tegenstander onder de nul gingen houden. Dat zou moeten kunnen, gezien hun spel in de eerste set. Nou, niet gelukt! Sorry Christine.

Met Hugo op de bank, konden we deze druk niet aan en het werd 25-16, maar wel gewonnen dus!

Set 3:

Met René op de bank, begonnen we goed aan de derde set. We stonden al snel voor. Maar dat wil niet zo heel zeggen, gezien de eerste set. Maar we hielden de tegenstander goed onder druk. Een tactische wissel van onze coach op de serveerplaats van Giel pakte goed uit. Ook deze set werd gewonnen met 25-16 en dat betekent 3 punten!!

We gaan de volgende wedstrijd het de tegenstander heel moeilijk maken, als het ons lukt. Zij staan bovenaan. Als we 1 punt halen, hebben we het goed gedaan. We zien wel.

De tweede wedstrijd was tegen P.Peters mix 2.

Deze hebben we helaas niet kunnen winnen. Jammer van dat ene puntje dat we zo graag gewild hadden. Maar de tegenstander was te sterk en te goed.

De sterkere tegenstander legt jammer genoeg wel onze zwakke punten bloot. Te veel verwarring rond de posities, te lang in fouten blijven hangen…gevolg….niet geconcentreerd, of niet snel genoeg bij spelhervattingen, waardoor de kleine fouten zich opstapelden.

Toen het spelplezier weer terugkwam, na een paar goede services en spelfases, werd er weer bij momenten goed gespeeld, maar helaas niet goed genoeg om een puntje te pakken.

Uitslag verloren met  25-21, 25-13 en 25-16.

Al met al een uitslag vandaag zoals verwacht: 3 uit 2.

Dit wedstrijdverslag is, zoals u van ons gewend bent, weer door meerdere personen geschreven.

Wedstrijdverslagrecreanten mix 1, op zondag 3 oktober 2021.

Na een lange tijd van stilstand, vanwege Corona, eindelijk weer een wedstrijd gespeeld. Dit maal in Heesch, tegenstander: Effe Serieus mix 3.

Omdat we momenteel veel spelers en speelsters hebben voor de competitie, zijn er nu, evenals vorig seizoen, 2 mix teams. Er zijn een paar leden afgegaan en een paar nieuwe bijgekomen, zodat de teamindeling enigszins veranderd is. Jack is in het team van zijn zoon Dion gaan spelen en Frank Luijben, afkomstig van Heren 1, is bij mix 1 aangesloten en wij zijn heel blij met hem!! Marrit is gestopt en Marieke is vanwege een lelijke knieblessure nog niet van de partij. Yvonne, Margreet, Giel, Hugo, Günther en René. En Frank dus.

Onze coach Christine valt in, mocht dat een keertje nodig zijn.

Nu dan de wedstrijd:

We begonnen tam. Duidelijk nog niet er op gebrand er een echte wedstrijd van te maken. De services waren onder maat, de posities waren niet goed opgeslagen. We stonden niet goed, liepen verkeerd, vooral in de verdediging. Het was duidelijk nog wennen. Helaas de set verloren met 25-21.

Gedurende de tweede set werden we steeds sterker en er werd zelfs een paar keer gedoken…jaja, echt waar!! Hé Margreet! Helaas kwam ook de tegenstander beter in zijn spel en verloren we deze set met 25-19.

Toen kwam de derde set. We gingen als een malle, blok goed, passes goed. Alles ging lekker en verdiend gewonnen met 25-14. Alles bij elkaar hadden wij 1 punt meer dan de tegenstander, maar helaas met 2-1 verloren.

Dit alles geeft moed voor het komend volleybaljaar.