Wedstrijdverslag recreanten Mix 1 13 februari 2022

Wedstrijdverslag recreanten Mix 1 13 februari 2022

Vandaag spelen we in Oss in de Rusheuvel.

We hadden vandaag versterking van Carol en Shadi, broer en zus uit Syriè. Zij hebben 2 keer meegetraind met ons, maar omdat we vanwege blessures en werk niet genoeg spelers over hadden, had onze coach voorgesteld deze 2 mee te nemen. Zij hadden daar wel oren na. Dus gauw opgegeven bij de Nevobo.

1e wedstrijd was tegen Spirit Mix 7.

Om de sterkst mogelijke ploeg te hebben, waren vandaag Yvonne en Günther spelverdeler, Frank en Shadi op mid. Zodoende hadden we 4 spelers voor op buiten. Maar omdat er maar maximaal 4 heren bij ons in een team mogen staan, mocht Carol de hele wedstrijd spelen. Dus 3 spelers voor 1 positie op buiten. Voor 2 wedstrijden dus ieder 2 sets. René speelde de 1e set en de 2e set. Giel de derde. Omdat René na de eerste wedstrijd naar huis moest, speelde Hugo in de 2e wedstrijd 2 sets en Giel weer 1. Er werd goed en mooi volleybal gespeeld en gewonnen: 25-10.

De 2e set dus dezelfde opstelling. Met vooral goed opslagdruk en af en toe een mooie actie werd ook deze set gewonnen. 25-7. Met Giel in de opstelling voor de derde set ging deze ook lekker. Vooral weer goede servicedruk. Shadi stond zijn mannetje op mid. Lekkere klappen, waar de tegenstander veel moeite mee had. Soms hadden ze de bal alleen maar gehoord, niet gezien!!

Dan de tweede wedstrijd, deze tegen Spirit Mix 6.

Dat was een team van een heel ander kaliber! Veel jonge gasten, die watervlug waren. Door een hele goede servicereeks van Carol stonden we al snel met 10-0 voor. Maar helaas ging het toen fout en maakte de tegenstander verschillende punten op een rij. Langzaam maar zeker kwam de tegenstander dichterbij, erop en jammer genoeg erover. Deze set verloren we met 25-23.

De tweede set ging meer gelijk op. Maar helaas trokken we weer aan het kortste eindje. 25-22.

Dan de derde set, met Giel weer in de opstelling. Lang konden we Spirit bijhouden, maar als je 2 wedstrijd achterelkaar moet spelen, op hoog niveau, werd het wel veel. Langzaamaan verloren we de concentratie en de kracht om nog lekker aan te vallen. De wedstrijd ging, zoals men dat dan zegt, als een nachtkaarsje uit. Verloren met 25-18.

Over het algemeen lekker gespeeld en we zijn blij met de aanvulling binnen ons team.

Lekkere start na maanden stilliggen. Nu verder. Volgende week mogen we weer.

Dit verslag is, zoals gewoonlijk, weer door meerdere persoenen geschreven.