Wedstrijdverslag recreanten Mix 1 20 februari 2022

Wedstrijdverslag recreanten Mix 1 20 februari 2022

Op naar Heesch. Weer om 10.00 uur beginnen voor weer 3 wedstrijden!

De derde wedstrijd is tegen ons Mix 2 team, dus hebben we besloten deze op de training te spelen. Maar nu wel 2 wedstrijden achterelkaar en daarna nog een wedstrijd fluiten en tellen. Kortom weer een flink deel van de zondag in de sporthal.

De eerste wedstrijd was tegen Ovoco. Een team dat wel boven ons op de ranglijst stond, maar met meer wedstrijden gespeeld. Dus er was hoop!!

Met Günther en Yvonne als spelverdelers, Shadi en Frank op mid en René en Carol op buiten liep het als een tierelier. We begonnen goed. We speelden lekker, plaatsten goed, verdedigden goed en gingen voor elkaar door het vuur. En een servicedruk!!!! Een lust voor het oog. Gewonnen met  25-12.

De tweede set was er een kopie van, maar met dien verstande, dat nu niet René, maar Giel op buiten speelde. Ook hij wist zijn mannetje goed te staan. En natuurlijk ook gewonnen met 25-12.

In de derde set gaf Ovoco het eigenlijk een beetje op. Zij vroegen zelfs of ik, als coach, niet Carol en Shadi kon vervangen. Dat kon natuurlijk niet, want dan hadden wij geen 2 dames in het veld. Trouwens, dat had ik natuurlijk nooit gedaan. Ook deze set gewonnen, nu met 25-7.

We kregen na deze wedstrijd de complimenten van de scheidsrechter en de coach van Ovoco: zij hadden genoten van ons spel. “Het was een lust voor het oog.” (Dit is letterlijk hun tekst)

De tweede wedstrijd was tegen Hisola. Een team met alleen dames. Zij hebben altijd in de damescompetitie gespeeld, maar die is er niet meer. Voor hen hangt het net natuurlijk wel hoog. 2.35 i.p.v. 2.24. Die 11 centimeter verschil kon je goed zien. Heel veel ballen gingen net tegen de rand van het net en vielen viel terug. Ondanks dat speelden we toch een leuke wedstrijd. Zij verdedigden goed en hadden ook goede services, maar de onze waren beter! Deze wedstrijd hebben we gewonnen met 25-8, 25-8 en 25-16.

Dus weer 6 puntjes in de pochet. Op dit moment staan we op de derde plaats met 16 punten uit 9 wedstrijden.

Onze volgende wedstrijd is op 9 maart tegen ons Mix 2 team. Ben benieuwd hoe dit gaat lopen.

Deze wedstrijd is in Drunen in Dillenburcht. Komt allen kijken!!

 

Christine.