Wedstrijdzaken
603
page-template-default,page,page-id-603,page-child,parent-pageid-748,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Wedstrijdzaken

Spelregels

Via volleybalmasterz.nl vind je de spelregels die van toepassing zijn voor Topdivisie en lager, echter in samenvatting en begrijpelijke taal. Daarnaast kun je oefenen door het maken van spelregeltoetsen, waardoor je je spelregelbewijs kunt behalen.

 

CMV Spelregels 2018-2019

Onder deze link vind je de CMV spelregels voor 2019-2019.

Digitaal Wedstrijd Formulier

 

Het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) is de modernste manier van het registreren van wedstrijden in de Nederlandse volleybalcompetitie. Met behulp van het Digitaal Wedstrijd Formulier zijn alle wedstrijdgegevens en uitslagen snel up-to-date.

In de Handleiding DWF ‘Resultaat invoeren’ staat toegelicht welke stappen je doorloopt. Voor de wedstrijdsecretaris, aanvoerder, scheidsrechter en teller is er een belangrijke rol.

Meer informatie

Tellers Instructie

 

Voor het tellen bij de volleybalwedstrijden is voorbereiding en kennis nodig. In de Tellers Instructie staat dit toegelicht.